top of page

tors 18 nov.

|

CSR Västsverige

Att gå från linjär till cirkulär affärsmodell – hur gör man?

Circular Hub, Science Park Borås, går igenom några av de metoder de använt för att hjälpa företag ställa om till en mer cirkulär ekonomi. Du får möjlighet att förstå och testa hur du kan arbeta och se möjligheterna med cirkulära affärsmodeller...

Registration is Closed
See other events
Att gå från linjär till cirkulär affärsmodell – hur gör man?
Att gå från linjär till cirkulär affärsmodell – hur gör man?

Tid och Plats

18 nov. 2021 13:30 – 14:30

CSR Västsverige, Arena Varberg

Om Workshopen

Välkommen till en workshop i hur man kan börja arbeta med Cirkulära Affärsmodeller.

Circular Hub, Science Park Borås, går igenom några av de metoder de använt för att hjälpa företag ställa om till en mer cirkulär ekonomi. Du får möjlighet att förstå och testa  hur du kan arbeta och se möjligheterna med cirkulära affärsmodeller.

Workshopen kommer ledas av Marie Widén och Eik Valvring.

Marie Widén är projektledare på Science Park Borås och arbetar dagligen med frågor som främjar hållbar utveckling och cirkulära processer. Marie arbetar bland annat utifrån plattformen Circular Hub som coachar företag i omställningen mot en cirkulär ekonomi och cirkulära affärsmodeller. Marie har ett förflutet som maskiningenjör och har arbetat många år inom fordonsbranschen.

Erik Valvring är innovationskoordinator på Science Park Borås. Science Park skapar föreutsättningar för företags- och verksamhetsutveckling utifrån visionen "...en bättre värld genom hållbara innovationer..." Erik har stor erfarenhet av de utmaningar företag står inför när det kommer till att gå från linjär till cirkulär affärsmodell.

Dela

bottom of page