top of page

tors 18 nov.

|

Varbergs kommun (NOD)

Dialoger om framtidens mobilitet i Varberg

De senaste åren har mycket positiva samarbetsprojekt genomförts tillsammans med näringslivet. Vi har mycket lärdomar och tankar från utvecklingsarbetet med...

Registration is Closed
See other events
Dialoger om framtidens mobilitet i Varberg
Dialoger om framtidens mobilitet i Varberg

Tid och Plats

18 nov. 2021 12:25 – 15:10

Varbergs kommun (NOD), Arena Varberg

Om Workshopen

Vi på Varbergs kommun strävar efter att skapa förutsättningar för ett fortsatt attraktivt Varberg, som livsplats och som kommun att driva företag på. Vi vet att mobilitetsfrågan berör många och att det finns ett stort intresse i att Varberg även i framtiden ska utvecklas hållbart.

De senaste åren har mycket positiva samarbetsprojekt genomförts tillsammans med näringslivet. Vi har mycket lärdomar och tankar från utvecklingsarbetet med exempelvis hyrcykelsystem, autonom buss i Apelviken, från utredningar av mobilitet på landsbygden, cykelplaner och mycket mera.

Vi hoppas få möjlighet att ge er en överblick av det som gjorts kopplat till framtidens hållbara mobilitet i Varberg och att ni vill medverka att diskutera detta och inkomma med era tankar inför fortsatt arbete. Tillsammans kan vi utveckla lösningar för ett mer hållbart Varberg!

Direkt i anslutning till 3:e upplagan av Hållbarhetsdagen i Halland den 18:e november bjuder vi in en rad personer till lunch och workshop. Vi hoppas att ni vill vara med och bidra!

Vänliga hälsningar

Max Wehlin med kollegor

Workshopen börjar med att lunchen äts tillsammans i workshopssalen.

Dela

bottom of page