top of page

tors 16 nov.

|

Coompanion & The Loop Factory

Innovation i samverkan – tillsammans accelererar vi omställningen

Hur kan vi som region stärka samverkan mellan näringsliv, de företagsfrämjande aktörerna och den offentliga sektorn för att klara att vara konkurrenskraftiga i en tid som kräver nya hållbara lösningar?

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Innovation i samverkan – tillsammans accelererar vi omställningen
Innovation i samverkan – tillsammans accelererar vi omställningen

Tid och Plats

16 nov. 2023 13:30 – 15:30

Coompanion & The Loop Factory, Arena Varberg

Om Workshopen

Denna masterclass arrangeras av Coompanion Halland och The Loop Factory.

Hur kan vi som region stärka samverkan mellan näringsliv, de företagsfrämjande aktörerna och den offentliga sektorn för att klara att vara konkurrenskraftiga i en tid som kräver nya hållbara lösningar? För att nå klimatmålen vet vi att vi måste vi öka takten i den gröna omställningen. I denna masterclass kommer vi att fokusera på hur vi inom regionen kan samverka för att accelerera utvecklingsarbetet. Genom att ta vara på de möjligheter som finns för utvecklings- och innovationsprojekt skapas förutsättningar för näringslivet att ställa om. Tillsammans kan vi öka förutsättningarna för attraktiva nätverk, samarbeten och mjuk finansiering*

*mjuk finansiering avser lån och bidrag som innebär att du inte behöver ge upp ditt ägande i företaget, exempelvis stöd genom Vinnova, Tillväxtverket eller där långivaren efterskänker lånet i utbyte mot rapportering eller liknande.

Dela

bottom of page