top of page
  • Black Facebook Icon
Hållbarhetsdagen Halland stor.jpg

[Bild 2019
och temat]

Nov XX, 2019           

(Klistra in texten som beskriver eventet här]

På Hållbarhetsdagen 2019 tog vi del av inspiration,

trender, metoder och möjligheter .........

AGENDA
TALARE 2019
AGENDA 2019
Frukostmingel
Partners finns på plats
Moderator...
....
...
...
...
....
....
Lunch

Workshops med våra medarrangörer

ARRANGÖRER 2019 - se över om det stämmer
Coompanion.png

Samhällsutmaningar är inget man löser själv och det är flera aktörer i Halland som brinner för att stötta entreprenörer och att bidra till utvecklingen av länet.

Med tanke på alla de utmaningar vi ser idag kopplat till klimat, hälsa, integration, jämlikhet och inte minst den krisen som vi nu ser till följd av Corona så kommer behovet för samarbete, innovation och framförallt fler hållbara affärsidéer bara att öka.

csr-1.png

CSR Västsverige är Sveriges största sektorsöverskridande nätverk för hållbart företagande och samhällsansvar. Vi finns till för alla verksamheter - stora som små.

 

Vi stärker medlemmarnas förutsättningar att utveckla ett strategiskt hållbarhetsarbete genom att erbjuda kompetensutveckling, inspiration, verktyg och nätverk. CSR Västsverige är en arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan privat, offentlig, idéburen sektor och akademi.

NW Event & Moten Logo RGB GOLD STACKED + extra vitt omkring.png

Idag eftersträvar allt fler företag hållbara alternativ när de planerar sina aktiviteter i form av konferenser eller kick-offer. Vi på NW Event & Möten jobbar ständigt med vårt hållbarhets-arbete och vill vara i framkant med hållbara och Coronasäkrade lösningar för våra kunder. 

 

Som medlem i CSR Västsverige och arrangör för Hållbarhetsdagen har NW Event & Möten fått mycket god kunskap inom ämnet. Genom samarbete med våra medarrangörer och partners lär vi oss mer om hållbarhet och utvecklas varje dag.

_edited.png

Varberg har en ambition att gå före och visa vägen mot en hållbar utveckling. Hållbarhet ingår därför som förhållningssätt i kommunens vision, Varberg - Västkustens kreativa mittpunkt.

Begreppet omfattar tre delar: ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet, som kommunen valt att i lokal kontext definiera som:

Livskraftiga ekosystem (ekologisk) 

Hållbar resursanvändning (ekonomisk) 

Välmående samhälle (social)

Derome liten.png

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Vi har en unik bredd med verksamhet i hela kedjan från skog till färdigt hus.

 

I över 70 år har trä och relationer varit våra råvaror. Trä, som vi ser som stammen i det hållbara samhället. Relationer, för att när vi är nära når vi längre. 

 

Vi vill att det vi gör, såväl vår egen verksamhet som lösningarna vi levererar, ska ha minsta möjliga påverkan på klimatet. Eller ingen påverkan alls.

För att lyckas med det vill vi utmana det som är. Investera i innovativa lösningar som förenklar kundernas vardag och som bidrar till ett hållbart samhälle. Varje dag ställer vi frågan: Hur kan vi göra det här bättre? Svaret är nästan alltid tillsammans.

PARTNERS 2019 - se över om det stämmer
AFRY_Logotyp_Liggande_PNG.png
Säkra Logotyp Blå CMYK.png
almi_logo_farg-01_rgb.png
storacoop770x335.jpg
tek-kompetens.png
Företagarna_logo_sv.jpg
BMW-Logo-Meaning.png
nedladdning.png
CircularHub_Pos.png
POT.VBG-logotyp_566x566.png
Region-Halland.png
hh-logo-2013-sve.png
EUlogo_v_RGB.png
vastra-gotalandsregionen-logo-vector.png
bottom of page